همانطور که می دانید عرق کردن دست و پا بیش از حد یکی از مشکلاتی است که بسیاری از افراد اجتماع از آن شکایت و همیشه سعی در یافتن راهی برای درمان آن دارند. این مشکل که معمولاً ارتباط مستقیم با سردی و گرمی هوا ندارد بیش از 4 درصد مردم جهان درگیر کرده و باعث شده تا محدودیت های روحی و جسمی بسیاری در برقراری ارتباط برای این افراد ایجاد شود. در کشور عزیزمان ایران نیز افراد بسیاری درگیر این مشکل هستند که بی شک بر روی اعتماد به نفس و روابط این افراد تاثیر بسیاری داشته است، معمولاً برای افرادی که با این مشکل مواجه هستند افزایش تعریق در هر زمانی رخ می دهد حتی در اتاقهای سرد البته با هیجانات عاطفی و استرس این مشکل شدت یافته باعث می شود تا تعریق در قسمت هایی مانند زیر بغل و سینه جریان یافته و افراد را از انتخاب هر رنگ و جنسی برای البسه خود اجتناب کنند. در این مطلب قصد معرفی فرمولی گیاهی برای درمان این مشکل را داریم که بد نیست تا انتهای مطلب با ما همراه باشید. امید است این مطلب نیز مانند مطالبی که در گذشته منتشر شد مورد توجه قرار گرفته و ما را برای ادامه وظیفه ای که بر عهده گرفته ایم با دعای خیر خود یاری کنید.
مواد لازم
زاج سفید 25گرم
حنا 15گرم
برگ مورد 10گرم
جفت 10گرم
برزک 10گرم
گل سرخ 15گرم
آویشن 10گرم
مازو 15گرم
مردارسنگ طلایی 50گرم
خواص درمانی
بهترین در درمان تعریق زیاد
بهترین از بین برنده بوی عرق
ضخیم کننده پوست
مفید در درمان حساسیت دست و پا
روش مصرف
مواد لازم یاد شده را پس از تهیه و پاکسازی با هم مخلوط و آسیاب کرده در ظرفی برای نگهداری بریزید، برای هر بار مصرف یک قاشق غذاخوری از مخلوط را با مقداری آب مخلوط به صورت خمیر بر روی محل های مورد نظر ماساژ داده و حدود 20 دقیقه بعد با آب ولرم شستشو کنید . این عمل را تا مشاهده نتایج رضایت بخش هر روز یک بار انجام دهید.
نکته ی مهم : توجه داشته باشید که حنای استفاده شده در این فرمول دارای رنگدانه هایی است که باعث رنگ شدن سطحی پوست می شود که محسوس نیست.
بیماران سرطانی با رعایت تدابیر ذیل می توانند به بهبود وضعیت شان بسیار کمک نمایند. ضمناً در صورتیکه تمایل دارید تحت درمانهای طب سنتی قرار بگیرید با همه مدارک پزشکی با هماهنگی قبلی به مطب مراجعه نمایید. ۱- تغذیه سالم داشته باشید و مخصوصاً آب، نمک و روغن سالم مصرف نمایید و از مصرف غذاهای کارخانه ای به علت دارا بودن مواد نگهدارنده و افزودنیهای شیمیایی بپرهیزید.
۲- از غذاهای سودازا مثل گوشت گاو، عدس، بادنجان، کلم، قارچ، سوسیس، کالباس، کنسرو، سیب زمینی، نوشابه، پیتزا و … به شدت پرهیز نمایید. منع سودازاها را نیز رعایت کنید ۳- از هر غذایی که خون را غلیظ کند مثل غذاهای خیلی چرب و غذاهای سرخ کرده و سس و ماکارونی پرهیز کنند و یا مقدار خیلی کم مصرف شود. ۴- باید غذاهایی مصرف شود که خون سالم تولید کنند. از میان گوشتها، گوشت بره گوسفند و بزغاله، گوشت پرنده ها مثل گنجشک و کبد و بلدرچین بسیار مناسب است تا هم خون صاف تولید کند و هم تقویت شوید. ۵- اکثر میوه های شیرین مفید است، میوه های ترش مصرف نکنید. کلاً چیزهای ترش مثل زرشک و آلبالو و سایر ترشی ها برای شما مضر می باشند. مصرف انار را قویاً توصیه می کنیم اما ترش نباشد. ۶- مصرف سوپ و آش جو با سبزیهای خنک مثل گشنیز و خرفه و اسفناج و کاهو بسیار مفیدند. ۷- از میان حبوبات نخود زیاد مصرف کنید. ۸- عسل را هر روز در برنامه غذایی خود قرار دهید. ۹- پسته و بادام و فندق و گردو در حد اعتدال و به صورت تازه مصرف کنید. ۱۰- هر روز آب هویج و آب سیب یک لیوان مصرف نمایید. ۱۱- کاهو و اسفناج و سبزی خرفه و گشنیز نافع و مناسب هستند. ۱۲- ماء الشعیر طبی (آبجو) برایتان خیلی مفید است. ۱۳- دم کرده گل گاوزبان با لیمو عمانی و عسل هر شب یک لیوان میل کنید. ۱۴- حتماً باید معده اصلاح شود. غذا را خوب بجوید، آب و نوشیدنی وسط غذا نخورید. اول و آخر غذا کمی نمک میل کنید. ۱۵- در صورتیکه یبوست هم دارید هر روز صبح یک لیوان خاکشیر با آب داغ و عسل میل کنید. ۱۶- سیاهدانه، رازیانه و آویشن را آسیاب کرده بعد از هر غذا یک قاشق چایخوری میل کنید. ۱۷- حرارت کبد را با خوردن عرق کاسنی پایین بیاورید. عرق کاسنی را قبل از هر غذا میل کنید. ۱۸- مسائل عصبی و فشارهای روحی را در نظر بگیرید و رفع نمایید. باید اطرافیان صمیمانه به شما محبت کنند و محبت خود را در کلام و سخن ابراز نمایند. تفریح و رفتن به طبیعت و مسافرت را فراموش نکنید. فضای زندگی خانه را فضایی آکنده از شادی توأم با معنویات بنمایید. در صورتیکه اختلال خواب و یا استرس عصبی وجود دارد هر شب دم کرده گل گاوزبان و سنبل الطیب میل کنید. ۱۹- در صورتیکه شیمی درمانی شده اید، برای رفع اثرات آن توصیه می گردد با توجه به اینکه شیمی درمانی باعث افزایش حرارت و خشکی بدن می شود، مصرف آب انار و آش جو برای کاستن از عوارض آن مفید است. تغذیه سالم داشته باشید و از خورشتهای با گوشت گوسفندی میل نمایید. عسل فراوان بخورید. ۲۰- یکی از داروهای بسیار مفید برای شما ماءالجبن (آب پنیر) است. هر روز صبح ناشتا ۲ لیوان ماءالجبن (هر نیم ساعت یک لیوان) میل کنید. روش تهیه: ۲ لیوان شیر را بجوشانید و در حال جوش یک قاشق سرکه خانگی به آن بزنید تا شیر ببرد. شعله را خاموش کنید و یک ساعت بعد آنرا صاف کنید، مایع حاصله را آب پنیر می گویند. ۲۱- در صورتی که برای شما عقیقه نکرده اند حتماً گوسفندی را عقیقه کنید. امید به خداوند در شفای بیماری انشاءا… معجزه می کند. و اگر بیمار خانمی مبتلا به سرطان سینه است، توصیه ذیل نیز رعایت شود: ۲۲- در روابط جنسی دقت شود که اگر مشکلی وجود دارد رفع شود. مثلاً اگر همسر بیمار مبتلا به انزال زودرس است درمان کند و حداقل هفته ای دو بار نزدیکی داشته باشند، نزدیکی مناسبی که بیمار به اوج لذت جنسی برسد.
قرار بود شیر و ماستها را از ابتدای پاییز با خیال راحتتری بنوشیم و بخوریم، قرار بود پاکسازی لبنیات آلوده با یک اقدام عملی پیگیری شود و درنهایت قرار بود «پالم» از اول مهر خداحافظی کند. اما از قرار معلوم همچنان این میهمان ناخوانده در لیوان شیر و ظرف خامه حاضر است. تنها خدا را شاکریم که فصل بستنی خوردنهای فراوان رخت بسته است، چرا که پالم میهمان ویژه بستنیها بوده و چنانچه مشخص است اگر از شیر و ماست و خامه هم برود، از ترکیب بستنی جدا شدنی نیست.پالم آمد، لبنیات گران شد، دولت سکوت کرد بعد از آنکه استفاده از روغن پالم درمحصولات لبنی برای همگان روشن شد، مسئولان در راستای برخورد با شرکتهای لبنی استفادهکننده از این محصول مصاحبههای فراوانی را انجام دادند و به نوعی موج مقابله با پالم در لبنیات در یک زمان کوتاه در جامعه به راه افتاد. در آن مقطع از وعدههای وزارت بهداشت مبنی بر اعلام نام شرکتهای استفادهکننده تا وعدههای تولیدکنندگان لبنیات در موردعدم استفاده از پالم به وفور در رسانهها منتشر میشد. بعد از این موضوع اما تمایل مردم به خرید محصولات پاستوریزه لبنی کاهش یافت و این شرکتها با کاهش فروش مواجه شدند. در این زمان بهصورت ناگهانی قیمت محصولات لبنی براساس مجوز دولت افزایش یافت.البته شرکتهای لبنی این افزایش قیمت را براساس مجوز دولت دانسته و این موضوع را که این واکنشی در جهت جبران کاهش فروش بوده است، تکذیب کردهاند. اما از آن زمان تاکنون نه اقدامی از سوی دولت برای کاهش قیمت مشاهده شد و نه وعده وزارت بهداشت مبنی بر اعلام نام متخلفان عملی شد و در این میان هنوز حقوق پایمالشده مردم که هم محصول را گران خریدند و هم لبنیات پالمدار را خوردند، هنوز احقاق نشده است. در ادامه ماجرای لبنیات غیر مرغوب تولیدی در کشورمان، روز گذشته معاون سازمان ملی استاندارد اعلام کردند از بین هشت فرآوردهای که مجوز استفاده از روغن پالم را داشتند تنها بستنی اجازه تولید با روغن پالم را خواهد داشت و مجوز سایر محصولات باطل شد. بر این اساس پیش از این هشت فرآورده لبنیاتی از قبیل پنیرهای آنالوگ، پنیرهای خامهای، پنیرهای پیتزا، پنیرهای پروسسشده، انواع بستنی و خامه گیاهی قنادی با مجوز سازمان غذا و دارو اجازه استفاده از روغن پالم را داشتند.حال جای این سوال است که چرا استفاده از پالم در بستنی مجاز است و در سایر محصولات نه؟ این یک بام و دو هوا در موضوع زمان عدم استفاده از پالم نیز مطرح است. قانونا مجاز به استفاده از پالم هستیم در همین زمینه محمدرضا اسماعیلی مدیرعامل اتحادیه سراسری فرآوردههای لبنی در گفتوگو با «شهروند» میگوید: پیش از این وزارت بهداشت مجوز استفاده از پالم را به ما داده بود و حتی تولیدکنندگان لبنیات را ملزم کرده بود روی بستهبندی محصول دارای پالم استفاده از آن را ذکر کنند حال گفتهاند که استفاده از پالم در محصولات لبنی از اول مهر مجاز نیست. البته این موضوع هنوز به صورت ابلاغیه به دست ما نرسیده و ما هم از طریق مطبوعات متوجه این موضوع شدهایم.وی در پاسخ به این سؤال که بنابر این شرکتهای تولیدکننده لبنیات هنوز از پالم استفاده میکنند اظهار بیاطلاعی کرد و پس از مواجه شدن با پرسشهای مکرر خبرنگار «شهروند» اعلام کرد: براساس قانون شرکتهای تولیدکننده لبنیات مجاز به استفاده از پالم بودهاند اما این راکه استفاده کردهاند یا خیر من نمیدانم. او در توضیحاتی افزود: وقتی هنوز وزارت بهداشت ابلاغیهای به ما نداده که از این روغن استفاده نکنیم بنابراین تولیدکنندگان بهطور قانونی مجاز به استفاده از پالم هستند. این گفتههای او تلویحا اشاره به این موضوع دارد که تا زمانی که وزارت بهداشت برخورد قانونی نداشته باشد تولیدکنندگان به همان رویه قبل خود اقدام خواهند کرد و پالم را در محصولات خود میریزند؛ اما در تبلیغات خود از عنوان پاک استفاده خواهند کرد.تبلیغاتی که این روزها بیشتر از قبل شده و با همراهی برخی رسانهها که به درآمد آگهی خود میاندیشند رشدی تصاعدی یافته و در نظر ندارد که بازی با جان کودکان و سالخوردگان و دیگر اقشار جامعه کاری است نکوهیده! به پالمفروشان استاندارد نمیدهیم به هر سو، این اظهارات نشان میدهد که تا زمانی که دولت و مسئولان ذیربط به صورت قهری وارد ماجرا نشوند استفاده از پالم کماکان ادامهدار است و تغییر در فرآیند تولید مشاهده نمیشود. البته این دوگانگی درحالی شکل گرفته که دولت نیز به صورت مشخص وارد موضوع نشده و عدم افشای نام متخلفان این شائبه را ایجاد کرده که دولت نیز به دلیل رعایت برخی از شرایط و جوانب مایل به افشای نام متخلفان نیست و هنوز درحال بررسی موضوع است.بر این اساس وحید مرندیمقدم، معاون سازمان ملی استاندارد اعلام کرده بهزودی استانداردهای تجدیدنظرشده صنعت لبنیات اعلام میشود. او درخصوص اینکه با توجه به اطلاعیه سازمان غذا و دارو سازمان استاندارد نیز مجوز استاندارد واحدهای لبنی دارای مجوز پالم را باطل میکند؟ به ایسنا گفت: بهطور طبیعی زمانی که پروانه ساخت این واحدها توسط سازمان غذا و دارو تمدید نشده ما نیز دیگر به این واحدها براساس تولید با روغن پالم پروانه استاندارد نمیدهیم. به گفته مرندیمقدم در آخرین بررسی انجامشده از بازار لبنیات از ١١٨ نمونه برداشتهشده از محصولات لبنی مختلف در ٨/۵درصد از آنها چربی گیاهی مشاهده شده که نسبت به گذشته میزان تخلفات ۵٠درصد کاهش یافته است.
حال باید به انتظار نشست و دید که دولتی که خود اقدام به واردات انبوهی «پالم» به کشور کرده است میتواند از منافعی نظیر کاهش بهای تمامشده تولیدات لبنی دست بکشد و زیان تولیدکنندگان را تحمل کند؟ باید دید آیا وزارت بهداشتی که خود سکاندار رونمایی از ماجرای حضور لبنیات پالمدار بوده است در پس تصمیمات دولتی وا میماند یا اینکه لبنیات غیرمرغوب داخلی جای خود را به محصولاتی سالم خواهد داد. چنانچه دیده میشود، یک ماه سپری شده است و زمان نهایی برای خروج پالم از صنایع لبنی نیز گذشته است اما همچنان حاشیههایی مانند «عدم ابلاغ قانون» سرگردانی مردم در این حوزه را ادامهدار کرده است.
راستی در دوران زندگی بشر تا چند دهۀ اخیر همگی نوزادان منتظر شیر خشک امروزی بوده اند؟! جایگزین شیر خشک چه بوده است؟
در طبیعت شیر بز شبیه ترین شیر موجود به شیر مادر است. بنابراین در گذشته کودکانی که از نعمت شیر مادر محروم بوده اند و دایه ای هم نبود تا بتوانند شیر انسان را بنوشند، از شیر بز تغذیه می کردند. البته شیر بزی که بزغالۀ او ماده بود را به نوزاد دختر و شیر بزی که بزغاله اش نر بود را به نوزاد پسر می داده اند و بسیار توجه داشتند که بز خیلی از مدت زایمانش نگذشته باشد و به اصطلاح تازه زا باشد؛ حتی گاهی به حیوان گیاهانی می خوراندند تا در شیر او تأثیر کند و بدین وسیله خواص آن گیاه به هر منظوری بسته به نیاز دارویی به طفل منتقل گردد.
با توجه به استقبال شما عزیزان در ادامه معرفی قاووت سنتی دیار کریمان قصد معرفی نوع دیگری از این قاووت را داریم که به نسبت تهیه این نوع قاووت برای علاقمندان راحت تر بوده و دارای طعمی دلچسب و متفاوت است پس جهت آگاهی دوستداران این محصول بسیار مقوی و کسانی که مایل به تهیه کردن قاووت سنتی نخود نارگیل دیار کریمان می باشند اقلام واقعی آن را بیان میکنیم
خواص درمانی
مفرح و نشاط آور
آرامبخش
رفع خستگی کار روزانه
تقویت اعصاب
تقویت قوای جسمانی
مواد لازم
نخود برشته 1 کیلوگرم
نارگیل 250 گرم
هل سبز 15 گرم
شکر 5/1 کیلوگرم
روش تهیه
ابتدا تمام مواد را تمیز کرده و همه مواد را با هم ترکیب کرده سپس آسیاب کنید.
روش مصرف
به مقدار دلخواه (به طور مثال 1 قاشق مرباخوری) به همراه با 1 استکان آبجوش مخلوط کرده میل نمایید
این بار قصد داریم تا طرز تهیه نوع دیگری از قاووت سنتی دیار کریمان را با عنوان قاووت پسته یا قوتو پسته معرفی نماییم طرز تهیه این نوع از قاووت یا قوتو بسیار ساده بوده و به راحتی تمام افراد بدون نیاز به دانش خاصی قادر به تهیه و مصرف آن خواهند بود
خواص درمانی
خون ساز (رفع کم خونی)
تقویت عمومی بدن
تقویت چشم
رفع بی حالی و کسلی
آرامبخش
مواد لازم
پسته 1 کیلو ترجیهاً از پسته هایی کوچک و سبز
هل سبز 10 گرم
شکر 2 کیلو
روش تهیه
تمام مواد را با نسبت های گفته شده مخلوط و آسیاب نمایید.
قاووت پسته آماده شد
روش مصرف
به مقدار دلخواه (به طور مثال 1 قاشق مرباخوری) به همراه با 1 استکان آبجوش مخلوط کرده میل نمایید
نکته در مورد نگهداری قاووت : در تابستان و زمستان جهت نگهداری قاووت از فریزر استفاده کنید
مبانی رضایت از زندگی هم چون ریشه عمل میکنند. قطعاً بدون ریشه هرگز گل و یا گیاهی به ثمر نمیرسد و به وجود نمیآید، مبانی رضایت از زندگی پایههای اصل و اساسی برای رسیدن به رضایت هستند که ماآنها را از دیدگاه قرآن و حدیث مورد بررسی قرار میدهیم.
خودشناسی
از موارد اساسی و بنیادین در مسئله رضایت از زندگی شناخت خویشتن است. خودشناسی راهی به سوی خداشناسی است. «مَن عَرَف نَفسَه فَقَد عَرَف رَبَّه»و شکلگیری پایه دینداری انسان، از طریق خودشناسی، بهترین روش در تربیت دینی و معنوی انسان است. از سوی دیگر، خودشناسی زمینهساز پرهیز انسان از گناه و خطاست. این دو کارکرد، یکی از آن جهت است که انسان آنگاه که با ماهیت خویش آشنا شد و فقر وجودی خویش را دریافت و به رموز و حکمتهای فراوان هستی خویش آگاه گردید، به وجود صانع و مدبر حکیمی که این گوهر بیهمتا یعنی همان روح الهی خویش را آفریده پی میبرد، و نعمتهای الهی را شکر میگذارد. از سوی دیگر، آدمی که خود را شناخت و فضیلت و برتری هستی خویش و وجودش را بر سایر موجودات جهان خلقت دریافت، حاضر نیست به هر قیمتی آن را از دست بدهد. و یا آن را با لذتهای زودگذر و فناپذیر گناهان عوض کند.
خودشناسی موجب معنا پیدا کردن زندگی میشود و معنا پیدا کردن زندگی موجب بهداشت روانی خواهد شد و این خود عامل مهم در شادابی و رضایت انسان در زندگی است.
وجه دیگر که در سودمندتر بودن معرفت نفس بر معرفت آفاقی گفته شده در آثار و پیامدهایی است که بر این معرفت مترتب میشود.
معرفت نفس بهطور طبیعی از اصلاح نفس و اعمال آن جدا نیست و به بیانی دیگر، خودشناسی مستلزم خودسازی و اصلاح خویشتن نیز هست در حالی که چنین لازمهای بین آفاق شناسی و خودسازی وجود ندارد.
«اگر انسان به حقیقت اصلی خود نایل آید و اگر انسان به منزلت اولیه خود برسد و اگر در مرحله احسن تقویم خویش قرار بگیرد، از همه این اسارتها و اضطرابها و از همه فقدانها و تنگناها و از همه ناتوانیها و عجزها و حرمانها، نجات یافته و آنچه اندر وهم نیاید گشته و از هر حزن و غم رهایی مییابد.»
بنابراین باتوجه به مطالب گفته شده، ضرورت شناختن حقیقت وجودمان بر ما فرض است. در صورت شناخت خود انسان میتواند از زندگی خود بهره کافی و وافی را ببرد و به این علت است که یکی اصول و پایههای رضایت از زندگی، شناخت خویشتن است.
غذای سالم رکن اساسی سلامت بشر است. مقوله مهمی که به دنبال صنعتی شدن جوامع و به دنبال آن صنعتی شدن تولید محصولات کشاورزی و دامپروری در یک قرن اخیر به شدت دستخوش تغییرات نامطلوبی شده است، استفاده از سموم و کودهای شیمیایی در جهت تولید بیشتر و سریعتر محصولات گیاهی و بکار گرفتن انواع هورمونها و آنتی بیوتیکها در تولیدات دامی، افزودن مواد نگهدارنده و افزودنی ها در تمام محصولات بسته بندی شده، استفاده از مواد ناسالم در صنایع بسته بندی مواد غذایی، فرایندهای نامطلوبی است که سلامت انسان کنونی را به شدت تهدید می کند. ارتباط معنی دار موارد یاد شده با انواع بیماری های مزمن و صعب العلاج از جمله سرطانها و اختلالات متابولیسمی و اختلالات جنسی و ناباروری در پژوهشهای بزرگ و متعددی در سراسر دنیا به اثبات رسیده است از این منظر داشتن تغذیه کاملاً سالم از نظر میکروبی و شیمیایی شاهراه اصلی بازگرداندن سلامت به جوامع بشری و محیط زیست است.در واقع بشر امروز که از چاله آلودگیهای میکروبی به چاه آلودگیهای شیمیایی افتاده است که این بار انسان با اپیدمی و پاندمی آبله، طاعون و … به یکباره از بین نمی رود بلکه در سنین بسیار پایین دچار بیماری های مزمن می شود که کیفیت سلامت جسمی و روانی انسان را پایین آورده و انسان را در واقع دچار مرگ تدریجی کسالت آوری می کند. آب سالم بدون آلودگیهای شیمیایی و مواد ضدعفونی کننده از جمله کلر،سولفات آلومینیوم، نیترات و … ، نمک کامل بدون اینکه ریز مغذیهای آن تجزیه شود (و فقط سمی به نام NaCl از آن باقی می ماند) و روغن سالم و پاک (روغن زیتون، روغن ارده کنجد و روغن حیوانی) که در پیشه درخشان تغذیه ایرانی امتحان خود را در سلامت بخشی به بدن انسان در طی سالهای متمادی به خوبی پس داده است، سه رکن اصلی غذای سالم است که در پزشکی ایرانی به مثلث الکیان شهرت دارد.
شاید شما هم از دسته افرادی باشید که مدتها با جوش صورت و بدن در گیر هستند. که گاهی با مصرف برخی مواد غذایی ، لوسیون ها و حتی مواد طبیعی بهتر و یا بدتر می شوند. راه های بسیاری برای درمان این مشکل وجود دارد که باید ابتدا در رابطه با علل ایجاد کننده این مشکل آشنا شویم و سپس به سراغ درمان برویم.پس تا درمان نهایی این مشکل با ما همراه باشید.
سلام این بار قصد معرفی گیاه و جوانه گیاهی را داریم که به ندرت افراد به آن توجه نشان داده اند، بی شک این گیاه یکی از معجزات طبیعت در درمان کم خونی و پلاکت پایین می باشد، البته باید این نکته را هم اضافه کنم که خواص درمانی این گیاه در نوع خود بی نظیر بوده و شاید بتوان در مکمل های غذایی گرانقیمت این خواص درمانی را یافت و آن چیزی نیست جز جوانه های گیاه شبدر این گیاه که در گذشته یکی از پرکاربردترین گیاهان دارویی در طب سنتی بوده و امروزه نیز جایگاهی به مراتب والاتر از گذشته را کسب کرده و همچنان پیشتاز میدان رقابت در مقابل مکمل های غذایی مصنوعی و غیر طبیعی است که برای درمان کم خونی مورد استفاده قرار می گیرند، بعضی تا قبل از خواندن این مطلب حتی با شنیدن اسمش هم دچار ناراحتی می شدند چه برسد اینکه آن به صورت خوراکی استفاده کنند. در ادامه مطلب به طرز تهیه ، خواص درمانی و شیوه مصرف اشاره خواهیم کرد. امید است مورد توجه قرار گرفته و ما را از دعای خیر خود فراموش نکنید.
در سری نسخه های پیش رو سعی شده تا مطالب در منتهای سادگی و مواد در دسترس باشند تا هم تهیه کردن مواد کاری راحت باشد و هم طرز تهیه وقت گیر نباشد.
مواد لازم
بنفشه فرنگی(بنفشه سه رنگ) 25 گرم
چای ترش(چای مکی) 10 گرم
روش مصرف
بعد از هر وعده غذایی 1 قاشق چایخوری همراه با 2 استکان آبجوش دم کرده میل شود.
نکته ی مهم
به یاد داشته باشید استفاده از غذای کم نمک ، مصرف حداقل 6 لیوان آب به صورت روزانه ، استفاده از میوه ها و سبزیجات ، پیاده روی منظم که همراه با حس لذت باشد . از ساده ترین راه هایی هستند که باعث کاهش و تنظیم فشار خون به صورت طبیعی میشود.
اغلب شاهد این هستیم که پدر و مادری پس از 9 ماه انتظار با فرزندی روبرو می شوند که مدام دچار نفخ ، دل پیچه و گاهی کم خوابی و کمبود وزن می شود که در ضمن گریه های بی امان نوزاد باعث آشفتگی پدر و مادر و خانواده های آنها می شود که گاهی ناچار به انجام هر کاری برای حل این مسئله می شوند . در نوزادان طول مدت این مشکل زمان خاصی دارد که بین 40روز تا 4 ماه متغیر است که با رشد نوزاد در این زمان مسئله خود به خود حل می شود. در این مقاله به عوامل ایجاد کننده و همچنین درمان های خانگی و همچنین درمان طب سنتی آن خواهیم پرداخت و سعی بر این خواهیم داشت تا بهترین و کارآمد ترین موارد را برای درمان معرفی کنیم.
نشانه های نفخ و دل پیچه نوزاد :
این گروه نوزادان گریه هایی شبیه به چیغ دارند که با جمع کردن پاها به داخل شکم و دست ها را یه حالت مشت گره می کنند. درد دل ها در ساعات ابتدایی شب اتفاق افتاده و تا پاسی از شب ادامه پیدا می کند.
بی شک آگاهی از وجود انگل در کودک یکی از شایعترین مسائلی است که ممکن است در هر خانواده ای وجود داشته باشد و حتی از آن هم مهمتر شیوع آن بین افراد خانواده است که نشانه خاصی هم ندارد که بتوان آن را در همان مراحل ابتدایی تشخیص داد، با وجود اینکه درمان های متفاوتی برای اینکار وجود دارد در این مقاله سعی در مرور بهترین راه حل ها که هم ساده و قابل اجرا بوده و هم کارآمد نیز هستند داریم.
تعریف انگل : موجودی است که از طریق غذا و از راه دهان که یکی از شایعترین راه های ورود انگل به بدن موجود زنده است به بدن وارد شده و با ایجاد سازگاری و تغذیه از محیط بدن موجود زنده به رشد ، تکثیر و بقاء خود ادامه می دهد.
راه های انتقال انگل بین کودکان : معمولاً ابتلا به انگل در کودکان به واسطه سطح آگاهی پایین و همچنین رابطه با یکدیگر که معمولاً با تماس از طریق دست، ظرف غذا ، اسباب بازی هایی که استفاده می کنند این انتقال از کودک آلوده به کودک سالم انجام می شود، این موضوع در مهدهای کودک و یا مدارس شیوع بیشتری دارد.
تمامی را ابتدای شب خیس کرده ، خاکشیر یک قاشق در یک استکان به صورت جداگانه آن را خیس کرده صبح قبل از آفتاب عناب شاه تره و بقیه را صاف کرده خاکشیر را در صاف کرده اضافه کنید قبل از طلوع آفتاب ناشتا بنوشید
اعتقادات شیخ صدوق در اعتقاد در احادیث وارده در طبباب چهل و چهارم کتاب اعتقادات شیخ صدوق در اعتقاد در احادیث وارده در طب:
ابن بابویه رحمه الله علیه گوید:
اعتقاد مادر باب احادیثی که در طب وارد شده اینست که آنها بر چند وجه است. بعضی است که بنابر هوای مکه و مدینه وارد شده پس جایز نیست استعمالش در غیر آن هوا.
و قسمتی هست که امام علیه السلام آنرا فرمود بنابر آنچه شناخته از طبیعت شخص معین و مکان آن شخص را اعتبار نفرموده و تجاوز از موضعهای معین آن علاج نبایست نمود چون طبع آن شخص را بهتر از خودش می شناخته.
و نوعی هست که مخالفان درکتابها غلط انداز کرده اند که صورت مذهب حق را زشت نمایند در نظرها و بعضی سهو راوی شده و پاره ای آن است که راوی ناتمام به خاطرش مانده و ناقص نقل نموده: و آنکه بخصوص عسل وارد شده که شفاء هر دردی است صحیح است و معنیش آن است که شفا هر دردی است که از برودت باشد. و آنکه برای بواسیر استنجاء بآب سرد وارد شده در صورتیست که از حرارت باشد و آن که در باب بادنجان وارد شده که شفاست مخصوص فصل رطب است برای کسی که خرما می خورند نه سائر اوقات.
و اما آنچه صحیح می باشد از ائمه علیهم السلام از دواهای مرضها آیات قرآنی و سوره های قرآنی است و دعاها بآ« نوعهایی که وارد شده بسندهای قوی و طریقهای صحیح و حضرت صادق علیه السلام فرمود : که در ایام سلف طبیب را معالج می گفتند ، موسی عرض نمود پروردگارا درد از کیست؟ حقتعالی فرمود از من، عرض نمود دوا از کیست؟ فرمود از من، عرض نمود پس مردم معالج را چه می کنند؟ فرمود تطیب بذلک انفسهم دلشان به آن خوش می شود
پس از این جهت نام طبیب طبیب شد و اصل معنی طب مداوا کردن است
و حضرت داود چنان بود که هر روز در محرابش گیاهی می روئید و آن گیاه به داود می گفت مرا بگیر که برای چنان دردی خوبم تا آنکه در آخر عمرش دید که در محراب گیاهی روئید داود علیه السلام نام آن گیاه از آن پرسید آن گیاه گفت من (خرنوبه) هستم داود علیه السلام گفت خراب شد محراب و دیگر آنجا گیاهی نروئید.
و جناب نبوی فرمود: هرکه او را حمد شفا ندهد خدا او را شفا ندهد.
منبع: کتاب اعتقادات صدوق ترجمه سید محمدعلی قلعه کهنه ۱۳۷۱ هجری قمری
به گزارش فارس، با اعلام خبر مرگ عبدالله پادشاه عربستان، برخی افراد با استناد به روایتی از امام صادق(ع) این موضوع را یکی از نشانههای ظهور میدانند.
در این روایت از امام صادق (ع) آمده است: «هر کس مرگ عبدالله را برای من تضمین کند، قیام قائم را تضمین میکنم، سپس فرمود: هنگامیکه عبدالله بمیرد، مردم بعد از او بر احدی جمع نمیشوند و این امر ختم نمیشود مگر به صاحبتان إنشاءالله و فرمانروایی ماهها و ایام جایگزین سالها میشود، پس گفتم: تحقق این امر طولانی است، فرمود: هرگز» (الغیبة للطوسی صفحه 448/بحارالانوار جلد 52 صفحه 210)
چه مبارک سحری مرد ملک عبدالله جمعه خوش خبری مرد ملک عبدالله
بعد از این واقعه باشید محیای ظهور که ز الطاف خدا، مرد ملک عبدالله
آیا می دانید که در قدیم، ماست به عنوان میان وعده مصرف می شده است!
امروزه در اکثر سفره های ما ایرانیان، ماست همراه غذا مصرف می شود و متاسفانه مردمان امروزی مانند دیگر رسوم غلط متعارف، بدون آن که تدابیر مربوطه را رعایت نمایند و از خوب و بد بودن آن آگاه باشند، آن را مصرف می کنند و کودکان خود را نیز به خوردن آن تشویق و آنان را نیز به این رویه اشتباه عادت می دهند و ناخواسته به مرور زمان بر بیماری ها و مشکلات خود و خانواده شان می افزایند و هرگز نمی فهمند که چوب ندانم کاری های خودشان را می خورند.
باید بدانیم که بهترین نحوه مصرف و خوردن ماست های مورد تایید نیز چگونه می باشد و در گذشته، قدما چگونه آن را مصرف می کردند. باید بدانید که خوردن ماست همراه با غذا توصیه نمی شود، چرا که خلطی که با خوردن ماست همراه غذاهای پختنی مخصوصاً غذاهای گوشتی تولید می شود، خلط سالمی نمی باشد. ماست را در قدیم همراه غذا نمی خورند، بلکه به صورت میان وعده مصرف می شده است. داخل ماست لبوب مانند گردو، کشمش، بادام زمینی، پسته و فندق را می ریختند و به صورت عصرانه یا چاشت به عنوان میان وعده میل می کردند. با این کار اولاً اثر بدی که ماست خورده شده با غذا، در تولید خلط سالم دارد از بین می رود (چرا که با یک فاصله از غذا مصرف می گردد)، ثانیاً سردی ماست نیز گرفته می شود، برای بچه ها و سالمندان خوردن ماست با مصلحات توصیه می گردد. بچه ها امروزه معمولاً ماست را خیلی دوست دارند، لذا به جای دادن ماست همراه غذا به کودکان، توصیه می گردد ماست به همراه لبوب را به صورت میان وعده یا حتی در برخی مواقع آن را به عنوان غذا (بدون این که در کنار آن غذای پختنی دیگری مصرف شود) همراه با مقداری نان سنگک به کودک بدهید. حتی می توان با مقداری دم کرده زعفران هم سردی ماست را بگیرید و هم آن را رنگی نمایید تا برای کودکان جذاب تر گردد. آب لبوی پخته شده نیز برای جذاب کردن رنگ ماست پیشنهاد می شود.
تذکر: – خوردن ماست با سرکه (ترشیجات) یا آبلیمو در دراز مدت باعث لک های پوستی می شود. – خوردن ماست با ماهی آن هم در یک شب زمستانی با توجه به این که هر دوی این مواد غذایی سرد هستند و طبیعت زمستان و شب نیز هر دو سرد می باشند، افراد را مخصوصاً سالمندان که طبیعت سنی آنان نیز سرد است در هنگام خواب (که آن هم دارای طبیعت سرد است)، مستعد یک سکته مغزی می کند و برگ دیگری به نام مرگ از ناآگاهی های ما در دفتر روزگار ورق می خورد.
مواد لازم: ۱- نخود ۴۰۰ گرم ۲- پیاز متوسط ۳ عدد ۳- روغن ۷۵ گرم ۴- آرد گندم سبوس دار ۱ قاشق غذاخوری ۵- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
طرز تهیه: نخود را از شب قبل خیس می کنیم و صاف می کنیم پیازها را خرد می کنیم با روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود
نخودها را به پیاز داغ اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم نمک و فلفل و زردچوبه و ۴ لیوان آب را اضافه می کنیم. شعله را کم کرده و با حرارت ملایم نخودها را می پزیم در آخر که نخودها خوب پخته شد آرد را در نصف استکان آب سرد مخلوط به نخود اضافه می کنیم. بعد از اینکه چند جوش خورد شعله را خاموش می کنیم. این غذا را میتوانید همراه با آبغوره و یا سرکه میل کنید.
فواید: نخود دارای طبع گرم و خشک است و برای تقویت بنیه یکی از بهترین حبوباتی است که در غذاهای مختلف و متنوعی در سفره های سنتی ایران جایگاه ویژه ای داشته است در و برای همه سنین سفارش می گردد. برای تقویت نیروی جنسی و رفع ناباروریها نیز مصرف نخود به اشکال مختلف توصیه می شود به طور مثال به این افراد توصیه می شود روزی یک لیوان آب نخود تهیه و میل کنند. برای اینکار نخود را شب در آب خیس کنند و صبح آب آنرا صاف نموده و آن آب را با کمی عسل شیرین نموده و میل کنند. خود نخود را نیز پس از خیس خوردن می توانند خام یا پخته میل نمایند.
همه ساله تعداد زیادی از افراد در اثر نوشیدن الکل جان خود را از دست می دهند. طبق تحقیقات اخیر هرچه مصرف الکل بیشتر باشد، آمار مرگ و میر در میان بزرگسالانی که در سنین بهره وری قرار دارند بیشتر خواهد بود.